Seksi kertomukset vaimo nai vierasta

seksi kertomukset vaimo nai vierasta

muistellee iltaa monet kerrat ja masturboineet samalla yhdessä. Hetken aikaa korokkeella tanssittuaan Paula pätti haluavansa myös koskettelua. Lopulta käskin Paulan polvistumaan eteeni ja runkkasin mällini suoraan rakkaani kauniille kasvoille. Paulan vaatetus oli erittäin seksikäs: Valkoinen lyhyt cocktail-mekko, jonka alle rakas vaimoni ei jättänyt alusvaatteita ollenkaan. Oli uskomattoman kiihottavaa nähdä oman vaimon pä pumppaamassa vieraan miehen jalkojen välissä.

Vaimoni sai vierasta: Seksi kertomukset vaimo nai vierasta

Vaimo innostui heti ja aloimme suunnitelemaan miten ja missä vilauttelu tapahtuisi. Upea posliinipillu ei jänyt varmasti keneltäkän huomaamatta ja baarin tytöt mullkoilivat vaimoani vihaisesti tämän vietyä kaiken huomion. Jäin itse seinän taakse kurkkimaan ja huomasin, kuinka kies veti vaimon mekon pois tissien pältä ja veti helman niin ylös, että mekko oli käytännössä enä vain vatsan pällä. Mies alkoi jopa hieroa rakkaani pillua ja jopa työnsi sormensa tämän sisän. Vaimo tuli luokseni baaritiskillä ja näytti tyytyväiseltä. Vaimoni oli euforiassa ja nautti selvästi kyydistä. Paula käntyi tanssimaan miestä vsatapätä, nosti hameensa helman pillun kohdalta täysin ylös paljastaen kaiken ja iski silmä. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Lukuisten kiimaisten keskustelujen jälkeen uskalsin yhtenä iltana kysyä vaimoltani, josko fantasiamme vilauttelusta voisi toteuttaa.

Vaimo Sai Vierasta Treffi: Seksi kertomukset vaimo nai vierasta

Hän Laskeutui alas korokkeelta ja meni tanssimaan keskelle miesjoukkoa, mutta kuitenkin lähelle minua ja koroketta. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Paula huusi kiihkoissaan ja sai monta vaginaorgasmia upeassa panossa. Lähdin vaivihkaa seuraamaan (tästä oltiin vaimon kanssa etukäteen sovittu) heitä ja näin, kuinka he löysivät pienen tyhjän tilan, joka oli piilossa vessojen takana. Minä puolestani nautin näkymistä. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Vaimo joi kanssani kaksi siideriä ja yhden shotin, joten hän oli aika tuiskeessa kun tanssilattia alkoi vaivihkaa täyttyä puoltayötä lähestyttäessä. Paula lähti tanssilattialle ensimmäisten joukossa, eikä todellakaan ujostellut. Nyt jo ensimmäiset miehet saivat tuijottaa paljasta posliinipillua ja töröttäviä nännejä.

0 ajatuksia “Seksi kertomukset vaimo nai vierasta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *